La treva entre Israel i Hamàs s’estendrà dos dies més

Qatar ho avança i Hamàs ho confirma i afegeix que continuarà l'intercanvi d'ostatges

Els serveis d'emergència busquen víctimes després d'un bombardeig a Gaza

Qatar ha assegurat aquest dilluns que Israel i Hamàs han arribat a un acord per allargar dos dies més la treva a Gaza, que expirava aquest dimarts. “Qatar anuncia que, a causa de la mediació en curs, s’ha arribat a un acord per estendre la treva humanitària durant dos dies més a la franja de Gaza”, ha escrit a X el portaveu del ministeri d’Exteriors qatarià, Majed Al Ansari.

Hamàs ha confirmat la treva també amb un comunicat, que afegeix que a més dels dos dies addicionals de pausa humanitària, continuarà l’intercanvi d’ostatges i presos palestins amb Israel.

La interrupció de les hostilitats iniciada el divendres passat ha permès alliberar una cinquantena d’ostatges de Hamàs a canvi de la posada en llibertat de més d’un centenar de palestins detinguts per Tel-Aviv. Alhora, la pausa ha facilitat l’arribada d’ajuda humanitària per a la població civil de la franja.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari