Sánchez es reuneix amb Netanyahu la vigília de l’alto el foc a Gaza

El president espanyol viatja a Israel i Palestina amb el primer ministre belga

Pedro Sánchez

El president del Govern, Pedro Sánchez, s’ha reunit aquest dijous amb el primer ministre d’Israel, Benjamin Netanyahu, en el marc d’un viatge a la regió que també el portarà aquesta tarda a Palestina.

Sánchez, que és el president de torn del Consell de la Unió Europea, és a Jerusalem juntament amb el primer ministre belga, Alexander de Croo. Abans de veure’s amb Netanyahu, s’ha trobat amb el president d’Israel, Isaac Herzog, i la directora de la Comissió Civil pels crims comesos per Hamàs contra dones i nens en l’atac del 7 d’octubre, Kopchav Elkayam-Levy, difon l’ACN.

A la tarda, està previst que es reuneixi amb el president de l’Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas, a Ramal·lah.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari