Montero espera aprovar els pressupostos del 2024 el primer trimestre de l’any vinent

La ministra d'Hisenda destaca que els acords d'investidura van incloure el suport als comptes estatals

La vicesecretària general del PSOE i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero (PSOE)

La vicepresidenta quarta del Govern d’Espanya, María Jesús Montero, preveu que durant el primer trimestre del 2024 ja estiguin aprovats els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de l’any vinent. En una entrevista a TVE, la també ministra d’Hisenda ha reconegut que l’elaboració dels comptes és un procés “complex”, però ha recordat que en les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez ja es va parlar amb els socis de la necessitat d’aprovar-les “successivament”.

“Espero que la tramitació del pressupost vagi el més ràpid possible”, ha desitjat Montero, que ha destacat la importància de tenir uns comptes actualitzats per assegurar el “benestar” i el “progrés” de la població. Preguntada per la cancel·lació del deute de les comunitats autònomes que el PSOE va pactar amb partits com ERC o el BNG, Montero ha dit que fins i tot les regions governades pel PP estan interessades en la mesura.

“S’han interessat de forma directa o indirecta de quina part calculem que els pot correspondre a la seva comunitat”, ha afirmat la ministra, que ha assegurat que “els presidents de les comunitats saben que és una bona mesura”, ha reblat.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari