Quin independentista critica el programa de l’esposa de Puigdemont a la XAL?

El politòleg i extertulià de TV3 Ramón Cotarelo s’ha mostrat molt crític amb la renovació del programa que Marcela Topor, la dona de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, presenta a la Xarxa Audiovisual Local (XAL), empresa pública de la Diputació de Barcelona. A la xarxa social X, Cotarelo s’ha fet ressò d’una notícia que explica la renovació del programa, anomenat The Weekly Mag, i la vincula al pacte de Junts – PSOE. A més, assenyala que la continuïtat del programa garanteix a Topor seguir cobrant 6.000 euros mensuals.

“Aquesta és una de les coses que converteixen en una burla cruel la lluita d’un poble”, ha afirmat a X el politòleg, que també ha criticat “el silenci que envolta” l’assumpte, “una vergonya per als dirigents”, ha considerat Cotarelo. De fet, el programa s’emet des del 2018, any en el qual l’esposa de Puigdemont va entrar a la XAL de la mà del PDECat, partit que llavors governava la Diputació de Barcelona.

En comentaris a X, l’extertulià de TV3 no ha dubtat a titllar el paper de Topor a la XAL d'”endoll” i, en resposta als usuaris de la xarxa social que treien ferro a la qüestió, algun dels quals ha indicat que el programa es renova anualment, Cotarelo ha assenyalat que “tots els endolls es renoven anualment” i s’ha preguntat si “un endoll és menys endoll pel fet de ser públic”.

(Visited 728 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari