Avalen decisió de Batet de no requerir al govern expedients dels indults del procés català

El Constitucional considera suficients els motius de la protecció de dades que va exposar l'executiu

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet

El Tribunal Constitucional (TC) ha desestimat un recurs d’empara interposat pel PP contra una decisió de l’anterior presidenta del Congrés, Meritxell Batet, rebutjant una sol·licitud de mesures contra la negativa del govern espanyol a donar informació sobre els expedients de l’indult als condemnats del judici del procés.

Segons l’Alt Tribunal, la resolució impugnada no va infringir la legalitat parlamentària ni va afectar el nucli de la funció representativa dels diputats recurrents. Així, apunta que el govern no havia denegat sense més ni més la sol·licitud, sinó que havia fundat la seva decisió en la protecció de dades de caràcter personal, per la qual cosa no es podia fer cap una altra gestió.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari