Quin periodista de Catalunya Ràdio diu que està convençut que Toni Comín esnifa cocaïna?

Joel Díaz, actual redactor del programa L’última hora del matí de Catalunya Ràdio i ex-presentador del late night Zona Franca, de TV3. Díaz va assegurar que creu que l’eurodiputat de Junts Toni Comín esnifa cocaïna al podcast de la tertúlia La Sotana del passat 6 de novembre. En aquesta tertúlia hi va participar Josep Miquel Arenas, Valtonyc. Va explicar que, en una trobada al palauet on viu Carles Puigdemont a la localitat belga de Waterloo, l’ex-president de la Generalitat li va oferir una cervesa i ell li va preguntar si no tenia alguna cosa més forta, com cocaïna.

Joel Díaz va intervenir per dir que no veia a Puigdemont esnifant cocaïna pero que, en canvi sí que veia a Toni Comín. “En un moment donat BBC, Bodas, Bautizos y Comuniones”, va especificar.

Valtonyc va assegurar que té “una relació cordial amb la cocaïna”. També va explicar que s’havia agafat unes bones “tajas” a Bèlgica amb l’ex-conseller de Cultura, Lluís Puig.

(Visited 651 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari