Controlat l’incendi en una empresa de gestió de residus a la Zona Franca de Barcelona

El foc s'ha produït a la instal·lacions de l'Ecoparc 1 i no ha provocat ferits

Els Bombers de Barcelona treballant en l'extinció de l'incendi d'una empresa de gestió de residus a la Zona Franca (Bombers de Barcelona)
Els Bombers de Barcelona treballant en l'extinció de l'incendi d'una empresa de gestió de residus a la Zona Franca (Bombers de Barcelona).

Els Bombers de Barcelona han donat per controlat cap a les 14.00 hores l’incendi en una empresa de gestió de residus a la Zona Franca de Barcelona. L’avís del foc s’ha rebut a les 06:20 hores d’aquest dissabte a les instal·lacions de l’Ecoparc 1 de Barcelona, al número 26 del carrer A. No consten ferits ni afectació als vols de l’aeroport de Barcelona.

Les flames afectaven l’interior de la planta de reciclatge i han provocat una gran columna de fum negre visible des de la capital catalana i diferents punts de l’àrea metropolitana. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, en l’incendi hi han treballat 21 dotacions dels Bombers de Barcelona, amb l’ajuda de diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i policia portuària.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari