El PSC avisa a Aragonès que si no compleix sobre la B-40 i el Hard Rock, serà “molt difícil” pactar els pressupostos

Alícia Romero celebra els bons resultats que el baròmetre del CEO, però fa una crida a la prudència

Alícia Romero

Foto: ACN, Francesc Voltas

La portaveu del grup parlamentari del PSC, Alícia Romero, ha avisat al Govern de Pere Aragonès que si no compleix els compromisos de signar el conveni de la B-40 i d’aprovar el PDU definitiu per al Hard Rock serà “molt difícil” pactar uns nous pressupostos de la Generalitat amb els socialistes.

En una roda de premsa al Parlament de Catalunya, Romero ha advertit a l’executiu que aquests dos projectes, que ja estaven inclosos en el pacte per als comptes del 2023, són “imprescindibles” i ha insistit que “quan es diu una cosa, s’ha de complir”, recull l’ACN.

Encara que ha admès que és “molt difícil” que en un mes i mig s’arribi al 100% de l’execució pressupostària prevista, sí que ha demanat que “una gran part estigui executada o com a mínim iniciada”, afegeix la mateixa informació.

D’altra banda, Romero ha celebrat els resultats que els augura el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) a les eleccions catalanes, amb fins a 45 diputats, però ha remarcat que “hem de ser prudents, humils i continuar treballant fent oposició i sent l’alternativa”.

Segons el CEO, el PSC guanyaria amb claredat les eleccions al Parlament amb 39-45 escons per davant d’ERC, que es quedaria amb entre 29-34 representants.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari