Unes 400 persones s’han manifestat a les portes del Congrés durant la investidura de Sánchez

Organitzacions com Revuleta, Frente Obrero i Junta Democrática han convocat la protesta

    Concentració de Junta Democrática al costat del Congrés (ACN)

    Aquest dijous, durant la segona sessió del debat d’investidura del socialista Pedro Sánchez, que ha acabat amb la reelecció del candidat com a president del govern central, unes 400 persones s’han concentrat a les portes del Congrés dels Diputats per protestar contra la llei d’amnistia i la investidura de Sánchez. Concretament, segons dades de la delegació del govern central a Madrid, la protesta ha reunit uns 200 manifestants a la plaça Neptuno i uns 200 més a l’altura del carrer Cedaceros.

    Les persones concentrades han esbroncat als diputats del PSOE i també als representants de les formacions polítiques que han donat suport a Sánchez, fet que s’ha produït tant a l’entrada al Congrés com a la sortida, un cop finalitzada la sessió. De fet, el to ha pujat fins al punt que un grup de diputats socialistes ha estat increpat i ha patit un llançament d’ous.

    Un altre moment de tensió que s’ha produït ha sigut quan els concentrats han escridassat dues dones que subjectaven un cartell defensant Sánchez. Agents de la policia han intervingut per escortar-les i les han apartat. També hi ha hagut tensió en el moment de la votació, quan els manifestants han intentat moure les tanques. A la protesta hi havia, entre d’altres, membres d’organitzacions com Revuelta, Frente Obrero i Junta Democrática.

    (Visited 41 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari