Per què es queixa de Catalunya Informació un diputat de Junts?

Salvador Vergés

Salvador Vergés ha afegit un altre retret a la llarga llista dedicada als mitjans de la CCMA des de les files de Junts, una llista que ha crescut particularment des que aquest partit va deixar el govern de la Generalitat que compartia amb ERC.

En un missatge a X (Twitter), el diputat al Parlament de Catalunya ha qüestionat que Catalunya Informació recollís les paraules d’un expert en castellà, preguntant-se si no n’hi ha que parlin català, i els ha acusat de normalitzar un “greuge”: “No us adoneu que, actuant així, ajudeu a normalitzar encara més el greuge de no ser atesos en la nostra llengua a la sanitat catalana?”.

Darrerament, d’altra banda, Vergés ha tret pit com a juntista comentant que l’alcaldessa de Ripoll, la ultranacionalista Sílvia Orriols, ha retirat l’estelada del balcó del consistori “per ordre judicial”, mentre que quan Jordi Munell era l’alcalde “la van haver de retirar els Mossos d’Esquadra”.

“L’independentisme es demostra amb fets, especialment quan arriben les hores de les veritats…”, ha afegit el diputat, un dels que ha promogut entre la militància de Junts el vot a favor al pacte per a la investidura de Pedro Sánchez a canvi de l’amnistia.

(Visited 238 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari