El Congrés es blinda amb 1.600 policies per al debat d’investidura de Sánchez

La sessió d'aquest dimecres comença a les 12 del migdia amb la intervenció, sense límit de temps, del candidat socialista

L'autobús de Hazte Oír als votants del Congrés blindat amb un ampli dispositiu policial per la investidura de Pedro Sánchez

El Congrés dels Diputats acull aquest dimecres i dijous el debat d’investidura del candidat socialista Pedro Sánchez, pel qual el Ministeri de l’Interior ha dissenyat un dispositiu que comptarà amb 1.600 agents, una xifra similar a la de partits de futbol com el Reial Madrid-Braga, que va concentrar 1.700 policies. La primera sessió del debat començarà a les 12 d’aquest migdia, i aquest dijous es preveu que Sánchez sigui reelegit president del govern espanyol amb 179 vots a favor, tres per sobre de la majoria absoluta.

El primer a intervenir en la sessió del Congrés serà el candidat socialista, després que la presidenta de la cambra baixa, Francina Armengol, llegeixi la proposta que el rei va entregar-li el darrer 3 d’octubre. Sánchez no tindrà límit de temps, i la resta de grups parlamentaris intervindran després de dinar, per ordre de major a menor representació. Cada grup disposarà de 30 minuts d’intervenció i 10 minuts més de rèplica.

S’espera que el candidat socialista defensi  els acords assolits amb els socis de Sumar, ERC, Junts, EH Bildu, PNB, BNG i Coalició Canària (CC), així com la llei d’amnistia i les mesures socials que s’han assolit durant la passada legislatura, en la qual es van aprovar més de 200 lleis.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari