Onzena nit de protestes contra l’amnistia a la seu del PSOE

La concentració es desenvolupa sense incidents amb crits i pancartes contra Sánchez i Puigdemont

Concentració contra l'amnistia davant la seu del PSOE

Centenars de persones es concentren per onzena jornada consecutiva a les immediacions de la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid per protestar contra la llei d’amnistia i la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

La protesta ha començat cap a quarts de vuit de la tarda i, poc a poc, ha anat reunint manifestants amb crits i pancartes contra Sánchez i contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i a favor de la “unitat nacional”.

‘Sánchez, covard!’, ‘No ens enganyen, Catalunya és Espanya’, ‘No és un president és un delinqüent’ o ‘És una dictadura, no investidura’ són alguns dels crits proferits pels concentrats. També demanen la convocatòria d’unes noves eleccions i una vaga general.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari