Per què s’ha queixat de Ferrocarrils de la Generalitat el president de l’Observatori contra l’Homofòbia?

Perquè a alguns trens els passatgers hi van enllaunats com sardines. Eugeni Rodríguez, activista històric de la causa LGTBI i president de l’Observatori contra l’Homofòbia, se’n va queixar en un missatge a la xarxa X etiquetant Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). A les 7:44 del matí del dijous 9 de novembre va escriure això a X: “Absolutament abarrotats els trens de @FGC. Cal millor qualitat”. I ho va il·lustrar amb una fotografia feta amb el seu telèfon mòbil on es veia un vagó atapeït de viatgers.

Deu minuts després, el community manager de FGC li responia: “Bon dia, Eugeni. A quina hora has agafat el tren, en quina direcció i a quina estació? A FGC quan dissenyem un servei sempre intentem adequar l’oferta a la demanda”. El president de l’Observatori contra l’Homofòbia li va especificar: “A les 7:37 de sant Josep a Plaça Espanya”. I el responsable de la xarxa X a FGC assegurava: “Per aquest motiu, es monitora permanentment el grau d’ocupació dels trens, per a detectar l’eventual necessitat d’incrementar el servei si és necessari”.

Els usuaris de FGC saben que anar comprimit als seus trens no és gens eventual. Passa molt sovint i ho denuncien a la xarxa X i a d’altres xarxes socials. La política de FGC és que aquestes queixes no apareguin al perfil institucional de l’empresa a X. Per això, cal buscar-les a d’altres perfils i xarxes. Però Eugeni Rodríguez no està sol en la seva queixa. Ni molt menys. I el suposat monitoratge de l’ocupació dels vagons dels trens de FGC per incrementar el servei no dona cap fruït. Les protestes dels passatgers perquè viatgen com sardines enllaunades són diàries des de fa anys.

(Visited 188 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari