Albiach fa la botifarra a Garriga al Parlament

Garriga ha acusat els comuns de "comunistes hiperventilats"

Jéssica Albiach, en el moment que fa la butifarra a Ignacio Garriga

La líder d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha fet la botifarra al dirigent de VOX, Ignacio Garriga, durant la sessió de control al president de la Generalitat, Pere Aragonès. Garriga, que ha tingut un discurs contundent, ha titllat els diputats dels comuns de “comunistes hiperventilats” i ha dit que “defensarem el llegat dels nostres avis i el futur dels nostres fills en legítima defensa” durant la seva intervenció.

“Avui no li faré cap pregunta. Directament, li faré una advertència”, ha començat Garriga, dirigint-se a Aragonès, a qui ha acusat de ser el responsable de “la pitjor època de la història de Catalunya”, plena de “corrupció” i “manca de llibertat”. També s’ha dirigit al primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que Catalunya “està en perill” i que “han traït milions de catalans i pagaran per això”. “El PSC ja no és el Partit Socialista, sinó el Partit Separatista”, ha conclòs.

Al torn de rèplica, Albiach ha afirmat que  “malgrat el seu odi i la seva violència (de Vox), aquest país tindrà amnistia i un govern progressista” i que “Catalunya i Espanya són millors que el seu feixisme”. Alhora, Aragonès ha lamentat les “greus amenaces” proferides per Garriga, i ha assenyalat que aquestes paraules “fora d’aquesta càmera semblarien l’anunci d’un cop d’estat”.

 

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari