Montero acusa el PP d’usar el FLA i comunitats autònomes “per mentir” i “confrontar”

La ministra d'Hisenda afirma que no hi haurà una condonació de deute "només per Catalunya"

La ministra d'Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero

La ministra d’Hisenda en funcions, María Jesús Montero, ha acusat aquest dimarts al PP d’utilitzar el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) i les comunitats autònomes per “mentir” i “confrontar”. Tanmateix, ha negat que es plantegi una condonació de deute “només per Catalunya”.

“Les comunitats autònomes on vostès (el PP) governen estan mentint quan diuen que se li farà un tracte de favor a Catalunya a la seva costa. Que quedi clar, el criteri que s’apliqui amb Catalunya s’aplicarà a la resta de comunitats del règim comú”, ha conclòs la ministra en resposta al PP, que des del Senat li ha retret que l’acord d’investidura d’ERC i el PSOE hagi “trepitjat” la veu dels governs autonòmics.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari