Fernández Díaz incrimina el PP en l’operació Kitchen

L'exministre de l'Interior diu que el partit també és responsable de l'operació orquestrada per robar a Luis Bárcenas tota la informació sobre la caixa B

Jorge Fernández Díaz
Jorge Fernández Díaz

Jorge Fernández Díaz dona un cop de puny sobre la taula i implica el Partit Popular a l’operació Kitchen. L’exministre de l’Interior a l’etapa de Mariano Rajoy diu que la formació també és responsable de tota l’operació orquestrada per robar-li a Luis Bárcenas la informació relacionada amb la caixa B del PP i que, per tant, ha de seure al banc dels acusats.

Fernández Díaz ha decidit fer pinya amb el seu número dos, Francisco Martínez, i dona suport a l’escrit que ha presentat a l’Audiència Nacional demanant al jutge que porta el cas que també obri judici oral contra el PP com a partícip a títol lucratiu, ja que s’hauria beneficiat de tota la trama. Una petició a la qual també s’hi ha sumat el PSOE, que fa d’acusació popular.

En la interlocutòria d’obertura de judici oral, el magistrat Manuel García-Castellón va rebutjar incloure el PP com a responsable civil subsidiari i va considerar que, en aquest cas, la responsabilitat seria de l’Administració General de l’Estat.

Jorge Fernández Díaz i Francisco Martínez s’enfronten a una petició de 15 anys de presó per, suposadament, haver orquestrat des del Ministeri de l’Interior, juntament amb el comissari José Manuel Villarejo, una operació per espiar Bárcenas i robar-li els documents del cas Gürtel que perjudicaven de ple a tots els dirigents del PP.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari