El PP acusa Sánchez d’obligar la policia a tractar els manifestants de la seu del PSOE “com si fossin CDR”

El partit de Feijóo assegura que no ha convocat cap concentració al carrer Ferraz de Madrid

El PP acusa el govern presidit pel socialista Pedro Sánchez d’obligar els agents de policia a tractar els concentrats a la seu del PSOE “com si fossin CDR”. Segons fonts dels populars, ho van fer “de manera injusta” en aplicació de la coneguda com a ‘llei mordassa’. “El nostre suport als agents és compatible amb la nostra crítica als comandaments del Ministeri de l’Interior”, afegeixen.

Així mateix, la formació que presideix el popular Alberto Núñez Feijóo deixa clar que no ha convocat cap concentració al carrer Ferraz de Madrid, on hi ha la seu del PSOE. I posen l’accent en el fet que totes les manifestacions en què ha participat el PP en contra de l’amnistia han estat “pacífiques”.

Segons el PP, és possible que algunes de les persones que s’han concentrat aquesta passada nit a la seu del PSOE ho fessin també davant la seu del PP el març del 2004, després dels atemptats del 11-M. Els populars remarquen que llavors “el PSOE va enviar persones a protestar davant del carrer Génova” de Madrid, on hi ha la seu del PP, demanant al govern espanyol que no mentís. “Malgrat això, i tot i les mentides d’aquest govern, el PP no ha convocat cap concentració a Ferraz”, afegeixen els populars contraposant les dues actituds.

El PP es tornarà a manifestar contra l’amnistia aquest diumenge 12 de novembre a les capitals de província. I també té previst tornar a sortir al carrer el dia 18, en la concentració convocada a la Plaça Cibeles de Madrid. “La forma de protestar contra les indignes negociacions del PSOE és fer-ho de manera que Pedro Sánchez no aconsegueixi que es desviï l’atenció de la seva indecència”, defensen.

Els populars es defineixen com un “partit institucional” que “combat els que van rodejar el Congrés (Podem), els que anaven a les seus del PP a insultar (PSOE), a atacar-les (BIldu) o els que utilitzaven els carrers per generar aldarulls (independentistes)”.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari