Abascal demana a la policia que desobeeixi “ordres il·legals”

El líder de Vox vol que els executius autonòmics i ajuntaments on el seu partit és soci de govern organitzin "mobilitzacions institucionals"

Santiago Abascal

Foto: ACN, Pau Cortina

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha manifestat aquest dimarts el seu suport a “totes les mobilitzacions de resistència pacífica al cop de Sánchez” i ha demanat a la policia que “no compleixi ordres il·legals”.

“Els servidors públics continuaran comptant amb el nostre suport, i el que els demanem és que no obeeixin ordres il·legals. És quelcom que qualsevol funcionari públic entén”, ha manifestat en roda de premsa després d’una reunió amb els vicepresidents autonòmics de Vox, recull l’ACN.

D’altra banda, ha anunciat que Vox proposarà organitzar “mobilitzacions institucionals” als governs i ajuntaments on el partit està present per mostrar que hi haurà una “resistència” al govern de Pedro Sánchez, que ha titllat d'”il·legítim i il·legal”.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari