El director d”El Punt Avui’, pròxim a Puigdemont, rebutja la investidura a canvi d’amnistia

Per a Joan Vall Clara "anem atrapats pel temps", hi ha "massa trampes" i no es donaran "les condicions objectives mínimes necessàries"

Joan Vall Clara i l'expresident català Quim Torra, en un acte de l'ANC

El periodista Joan Vall Clara, president editor d’Hermes Comunicacions i director d’El Punt Avui, ha rebutjat categòricament que Junts faciliti la investidura de Pedro Sánchez a canvi d’una amnistia i d’altres compromisos, en un article publicat aquest dilluns pel mateix diari.

Vall Clara és una figura editorial pròxima a Carles Puigdemont, el qual encapçala Junts en les negociacions amb el PSOE, i a l’esposa de l’expresident i fundador de Junts, Marcela Topor, editora de la publicació Catalonia Today, d’Hermes Comunicacions.

El director d’El Punt Avui hi conclou que “ni es donen ni es poden donar d’aquí a final de mes les condicions objectives mínimes necessàries per investir“, i hi veu “massa trampes”. En particular, considera que “anem atrapats pel temps, que és el gran joc de màgia de Sánchez de sempre, i no hem d’anar-hi”, ja que “només ens poden donar (de veritat) collonades”. “Tot allò que realment és transcendent són promeses que no compliran mai perquè quan ja hagin cobrat se’n desdiran. I si no, algú passarà el ribot. I si no, algú ho enviarà als tribunals”, preveu.

Per això, advoca per una repetició electoral. “Que vegem el català a Europa. Que vegem quina llei d’amnistia aproven. Que vegem quines Rodalies traspassen. Que vegem qui és el mediador. Que vegem calendaris de les negociacions. Que vegem concrecions del finançament. Que s’escarquillin! Que convoquin i aprofitin el temps per si torna a ser el cas que ho necessiten! Ara no hi ha temps per investir amb garanties! Ara no es pot investir!”, alerta entre exclamacions.

L’home fort d’Hermes, a més, retreu al govern de Sánchez que el temps “l’han perdut ells i l’han perdut perquè han volgut”. “Hi porten cinc anys. Des de la moció de censura, el juny del 2018. Ara que es fotin”, defensa el director d’El Punt Avui.

 

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari