Turull i Batet tornen a Bèlgica en la recta final de la negociació per a la investidura

L'eurodiputat de JxCat Toni Comín va apuntar dissabte que el pacte estaria "a tocar"

Carles Puigdemont, Jordi Turull i Míriam Nogueras després de sortir del Parlament Europeu en el marc de les converses per a la investidura (Nazaret Romero, ACN)
Carles Puigdemont, Jordi Turull i Míriam Nogueras després de sortir del Parlament Europeu en el marc de les converses per a la investidura (Nazaret Romero, ACN).

El secretari general de Junts, Jordi Turull, i el president de JxCat al Parlament, Albert Batet, han tornat a viatjar a Brussel·les en la recta final de la negociació amb el PSOE per a la investidura de Pedro Sánchez. L’eurodiputat de JxCat Toni Comín va reconèixer dissabte que el pacte estava “a tocar”.

Segons ha confirmat l’ACN, Turull i Batet es troben a Bèlgica. De fet, Turull hi torna menys de 48 hores després d’haver-ne marxat en veure que les negociacions s’estaven allargant. La previsió en aquest moment no és que hi hagi un anunci de pacte aquest diumenge, segons les mateixes fonts.

A l’espera que es pugui resoldre aquestes negociacions, la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, ja ha registrat una petició a la Mesa perquè l’eventual ple d’investidura es pugui celebrar qualsevol dia fins al 27 de novembre. Si aquell dia no s’ha produït una investidura, es convocaran automàticament unes noves eleccions.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari