Vilagrà no contempla una llei d’amnistia registrada sense Junts

La consellera de la Presidència afirma que l'acord PSOE-ERC permet "tibar molt" per "millorar la vida de la ciutadania"

La consellera Laura Vilagrà

Foto: ACN, Francesc Voltas

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, s’ha mostrat “convençuda” que hi haurà un acord final de tots els grups necessaris per investir el candidat del PSOE a la presidència del govern, Pedro Sánchez, en la seva intervenció a la conferència al Fòrum Europa d’aquest divendres al matí.

Vilagrà ha ha afegit que no contempla que la llei d’amnistia es registri sense la firma de Junts, que encara no ha tancat el seu pacte amb el PSOE, recull l’ACN.

La titular del Departament de la Presidència ha considerat que “ens hi juguem molt”, en referència a posar fi a “la repressió”, encarrilar el desencadenament del “conflicte polític”, i avançar també en les carpetes econòmica i de finançament, en referència a Rodalies i al deute del FLA.

D’altra banda, fonts d’ERC citades per l’ACN apunten que el “compliment” dels acords per part del PSOE podria afavorir que ERC facilités l’aprovació dels pressupostos de l’Estat del 2024, i que això encaminés que el PSC aprovi els comptes de la Generalitat.

Sobre això, Vilagrà ha manifestat que l’acord tancat pel PSOE i ERC permet “tibar molt” de cara a “millorar la vida de la ciutadania” amb un nou pressupost a Catalunya per l’any que ve.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari