A quina companya de militància ha decebut Lluís Llach?

Lluís Llach
Lluís Llach

A Pilar Rahola sembla haver-li sorprès negativament que el cantautor i exdiputat independentista Lluís Llach publiqués el controvertit missatge a X (Twitter) contra el govern d’Israel que ha provocat una allau de crítiques i insults en contra d’ell.

La columnista ha considerat que “aquesta banalització de la Shoà és inimaginable en algú com tu”, en resposta al comentari amb què Llach, sobre imatges de nuclis poblats en flames, havia ironitzat: “Al govern israelià de Netanyahu no li caldrà forns crematoris”.

Rahola, que també ha estat acusada de banalitzar -en el seu cas, la gravetat de la reacció israeliana a Gaza-, ha redifós posteriorment un vídeo a X d’una intervenció de Hillary Clinton, acompanyat del comentari “Hillary Clinton entén Hamàs. Per això no podem acceptar un alto al foc”, en el qual l’exsecretària d’Estat dels EUA defensa que seria una mala idea perquè els ajudaria a enfortir-se.

(Visited 608 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari