Per quina omissió tracta Cotarelo de “molt mala gent” els dirigents d’ERC?

Oriol Junqueras

El politòleg madrileny Ramon Cotarelo, que destaca per la duresa i la insistència de les seves crítiques i desqualificacions a ERC, ha retret a aquest partit i els seus dirigents que no hagin celebrat a X (abans Twitter) la tornada a Espanya del raper Valtònyc.

Cotarelo ha difós la piulada amb què Jaume Singla, membre del Consell de la República, s’ha preguntat per què Oriol Junqueras, Pere Aragonès, Marta Rovira o Marta Vilalta no han fet “cap referència” al retorn del raper, que tan bona relació amb Carles Puigdemont ha exhibit a Bèlgica els darrers anys.

El politòleg, en un missatge propi, també ha considerat que aquest fet posa de manifest que “són molt mala gent”.

(Visited 227 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari