Quina és la nova enemiga pública número 1 del puigdemontisme?

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont

La periodista Àngels Barceló es troba a la diana de l’entorn de Carles Puigdemont després d’haver-se referit en el seu editorial radiofònic d’Hoy por hoy (Cadena SER) a “la fugida” de Puigdemont “en el maleter d’un cotxe”, que l’expresident de la Generalitat i el seu entorn sempre han negat que succeís en aquests termes.

Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina de Puigdemont, ha comparat l’espai de Barceló amb el No-do franquista, i el director de l’oficina europarlamentària de Junts, Aleix Sarri, ha acusat la presentadora estrella de la SER de fer “apologia de l’odi”. Sarri ha afegit que per a Barceló “el mínim és tenir una mica de respecte, ja que la nòmina impedeix tenir una posició neutral”.

Betona Comín, membre del Consell de la República (a més de germana de l’exconseller i eurodiputat Toni Comín), s’ha preguntat si la SER “es pot permetre” tenir “una periodista tan manipuladora, mentidera i poc rigorosa com l’Àngels Barceló”.

Per a l’exconseller Josep Rull, el fet que Barceló “abraci la tesi del maleter indica el nivell de hooliganització a què s’ha arribat”. Rull ha defensat Puigdemont assenyalant a X (Twitter) que “va sortir de l’Estat sense cap ordre de detenció” i que “sempre ha comparegut davant la justícia europea”.

(Visited 519 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari