Torrent evita avaluar la proposta de Foment sobre l’aeroport del Prat

El conseller considera que totes "són respectables i necessàries" i remet a la comissió on el govern es posicionarà

El conseller Roger Torrent, durant un acte organitzat per ACCIÓ

Foto: ACN, Lluís Sibils

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha evitat aquest dimecres avaluar la proposta que Foment del Treball ha presentat aquesta setmana per ampliar l’aeroport del Prat, i s’ha remès a la comissió del govern on s’exposaran les diferents propostes i es concretarà per quina es decanta.

“No té massa sentit que anem valorant les diferents propostes a mesura que van sortint. Totes són respectables i necessàries en un debat sa sobre una infraestructura clau també per a la competitivitat de les nostres empreses i economia, però el govern ha de fer de govern i posarà sobre la taula el projecte quan pertoqui”, ha comentat el conseller, en declaracions recollides per l’ACN.

El titular d’Empresa i Treball, a més, ha destacat la necessitat de compaginar la competitivitat de l’economia catalana amb el respecte als criteris mediambientals.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari