Podem troba a faltar “qüestions importants” en l’acord PSOE-Sumar i demana ministeris

Pablo Fernández: "És fonamental saber quines persones seran les encarregades de dur a terme l'acord"

Pablo Fernández, portaveu de Podem.
Pablo Fernández, portaveu de Podem.

El portaveu de Podem, Pablo Fernández, ha afirmat aquest dimarts que la seva formació celebra que algunes de les seves propostes estiguin recollides a l’acord entre PSOE i Sumar, tot i que hi troba a faltar també “qüestions molt importants“.

Pablo Fernández diu que “la clau” de les polítiques que s’han de desplegar “no és tant el que recull l’acord com la capacitat per dur-lo a la pràctica” i, per tant, “és molt important” saber quines seran “les persones” que hauran de materialitzar l’acord.

Segons Fernández, “sense Ione Belarra no hi hauria hagut llei d’habitatge, i sense Irene Montero una ‘llei del sí és sí’ o una ‘llei trans'”, ha dit en una entrevista a Canal Red, i “per tant, en les pròximes dies és fonamental saber quines persones seran les encarregades de dur a terme l’acord, i cal que tinguem ministeris per garantir que es du a terme”.

És la primera valoració de Podem després de l’acord. La formació de Ione Belarra va apuntar aquest dilluns que els termes del que s’estava negociant entre el PSOE i Sumar els semblaven “insuficients”. Podem disposa de 5 diputats al Congrés integrats al grup de Sumar.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari