Quin ‘enemic íntim’ de Junqueras es debilita?

Oriol Junqueras

L’exdiputat d’ERC al Congrés Joan Puig ha anunciat aquest dilluns que abandona el Col·lectiu Primer d’Octubre, corrent intern d’ERC oposat a la línia marcada per Oriol Junqueras després de l’1-O. Segons ha explicat a X (abans Twitter), ha pres la decisió “per la deriva del projecte i el caràcter unipersonal de qui presideix el grup, que el converteix en no operatiu”.

“El meu objectiu sempre ha estat millorar ERC, fa més de 30 anys que és el meu partit i ho continuarà sent”, ha indicat Puig abans d’anunciar que des d’altres llocs continuarà fent “aportacions en positiu en la línia que sempre he defensat”.

L’exdiputat i conseller nacional d’ERC, a més de membre del Consell de la República de Carles Puigdemont, considera que “no sobra ningú” en el moviment independentista, i advoca per “una unitat estratègica entre tots els partits independentistes i les entitats de la societat civil”.

Puig, que va protagonitzar el 2005 la sonada invasió de la piscina privada de l’exdirector d’El Mundo Pedro J. Ramírez, ha estat la figura més coneguda del Col·lectiu Primer d’Octubre i dirigeix el diari digital La República. Enguany va competir amb Montse Bassa per encapçalar la llista d’ERC per Girona a les eleccions generals del 23 de juliol, però va perdre.

(Visited 427 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari