Israel amplia fins a les 16:00 hores el termini per abandonar el nord de Gaza

L'exèrcit hebreu assegura que Hamàs encara reté més de 120 ostatges

Mapa de situació de l'avís d'evacuació d'Israel a la Franja de Gaza (Guifré Jordan, ACN)
Mapa de situació de l'avís d'evacuació d'Israel a la Franja de Gaza (Guifré Jordan, ACN).

Israel ha ampliat fins a les 16:00 hores d’aquest dissabte el termini perquè els civils palestins abandonin el nord de la Franja de Gaza, inclosa la ciutat de Gaza. Un portaveu de les Forces de Defensa d’Israel, el coronel Avichay Adraee, ha confirmat l’obertura de “dos corredors segurs” cap al sud en direcció a Khan Yunis.

“Es permetrà la circulació pels carrers indicats sense cap dany entre les 10:00 i les 16:00 hores. Si us preocupeu per vosaltres mateixos i els vostres éssers estimats aneu cap al sud, seguint les instruccions”, ha avisat Adraee en un missatge a X. En paral·lel, l’exèrcit hebreu assegura que Hamàs encara reté més de 120 ostatges i ha anunciat que ha matat diversos milicians que es volien infiltrar des del Líban.

“Soldats de l’exèrcit han identificat una cèl·lula terrorista que ha intentat infiltrar-se a territori israelià des del Líban. Un dron de les forces israelianes ha disparat i ha matat diversos dels terroristes”, ha precisat un portaveu militar d’Israel. L’exèrcit hebreu també ha afirmat que ha acabat amb la vida del cap de la força aèria de Hamàs, Murad Abu Marad, considerat un dels cervells de l’ofensiva de dissabte passat contra Israel.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari