Tres entitats demanen repetir la tramitació de la ciutat esportiva del Girona FC per irregularitats

Unió de Pagesos, l'Associació de Naturalistes de Girona i Salvem Vilablareix Rural porten el cas al Síndic de Greuges

Imatge de Montilivi

Foto: Girona FC

El sindicat Unió de Pagesos, l’Associació de Naturalistes de Girona i la plataforma Salvem Vilablareix Rural han demanat a l’Ajuntament de Vilablareix (Gironès) que repeteixi la tramitació del projecte de la ciutat esportiva del Girona FC per irregularitats, difon l’ACN. En concret, consideren que l’aprovació provisional es va fer sense passar per exposició pública després que s’incorporés un estudi d’alternatives.

Les tres entitats sostenen que cal repetir el procés perquè no han pogut veure ni estudiar els documents que ells mateixos havien exigit en fase d’al·legacions a l’expedient i per això el projecte s’ha de sotmetre a exposició pública una altra vegada.

Asseguren que si no es compleixen aquests processos, l’ajuntament podria incomplir el Reglament de la Llei d’Urbanisme i la llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Per això han posat en coneixement dels fets al Síndic de Greuges i la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona, afegeix la mateixa informació.

Precisament, aquest dimecres es reuneix la Comissió Territorial, on es preveu que s’abordi el projecte de la ciutat esportiva.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari