Quin exconseller titlla de “repugnant” una notícia de TV3 sobre les renovables?

Pere Macias

A l’exconseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, Pere Macias, li sembla “repugnant” que TV3 doni veu als crítics amb els parcs fotovoltaics. Ho va escriure a les xarxes socials després de veure un reportatge emès al Comarques: “Repugnant Publireportatge del telenotícies contra les renovables. Cal escoltar tothom però per TV3 només existeixen els nimbies!”.

El reportatge, firmat per la periodista Núria Bacardit, tractava de l’oposició generada a la comarca de l’Anoia per l’allau de projectes de renovables. Així, el reportatge donava veu justament a això, a l’oposició, i en ell sortien alcaldes, veïns i plataformes de la comarca que s’han constituït justament per lluitar contra aquesta allau.

L’escrit de Macias ha obtingut força crítiques, especialment de gent del territori afectat, la comarca de l’Anoia, que s’està mobilitzant contra el que consideren una nova agressió contra una zona ja castigada amb dos dels abocadors més extraordinaris de Catalunya. A Macias li recorden, entre altres coses, que no és la primera vegada que s’enfronta a l’Anoia, abans pel tren. D’altra banda, entre els qui li donen la raó i es fa ressò de la queixa hi ha el també exconseller Josep Rull.

(Visited 447 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari