Feijóo farà canvis en la direcció del PP i els grups parlamentaris si Sánchez és investit

El líder dels populars admet per primera vegada que els acords amb Vox li han costat la majoria absoluta

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, al Foro La Toja

Foto: @NunezFeijoo

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha avançat aquest dimecres a Onda Cero que, si finalment es produeix la investidura de Pedro Sánchez, pensa introduir canvis en la direcció del PP i també en els grups parlamentaris del partit al Congrés i al Senat. No obstant això, Feijóo no ha donat més informació al respecte i ha evitat confirmar o descartar la continuïtat de la secretària general del PP, Cuca Gamarra, com a portaveu a la cambra baixa.

“Ens hem compromès a fer els canvis de grup quan sapiguem quin és el govern d’Espanya”, ha anunciat el líder del PP, qui ha explicat que “quan hi hagi govern d’Espanya farem els ajustaments que correspongui al Congrés, al Senat i al partit”. Feijóo ha justificat aquests canvis perquè, segons ha dit, “comencem una nova etapa, i en una nova etapa hi ha d’haver ajustaments”, fet que ha admès que suposarà un canvi en les persones que ara ocupen responsabilitats.

Les conseqüències dels acords amb Vox

El líder del PP també ha admès per primera vegada que els acords del PP i Vox per governar a territoris com Extremadura i València, entre altres, van ajudar a mobilitzar el vot en favor del PSOE el 23-J i li han costat “probablement, 10 diputats, i per tant la majoria absoluta”. Segons Feijóo, “Vox per a Sánchez és un salvavides fantàstic” i els acords del PP i la ultradreta durant la campanya electoral del 23-J “han influït negativament” per al PP i “positivament per al PSOE” a les urnes.

En aquest sentit, el president dels populars ha recordat que Sánchez va convocar les eleccions l’endemà de la derrota del PSOE a les eleccions autonòmiques i municipals “per intentar que la necessitat del PP de pactar amb Vox pogués mobilitzar l’electorat d’esquerres”. “Hem de dir que ho va aconseguir”, ha admès Feijóo.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari