Illa defensa l’ampliació de l’Aeroport i en critica el “bloqueig” del Govern català: “Com ha de venir la gent? En patinet?”

El cap de llista del PSC defensa l'autogovern per fer "polítiques excel·lents" i que també cal "ajudar Espanya"

El cap de llista del PSC, Salvador Illa, saludant al final d'un acte a l'Hospitalet acompanyat del número 9 de la candidatura per Barcelona, David Pérez (Mariona Puig, ACN)
El cap de llista del PSC, Salvador Illa, saludant al final d'un acte a l'Hospitalet acompanyat del número 9 de la candidatura per Barcelona, David Pérez (Mariona Puig, ACN).

El cap de llista del PSC, Salvador Illa, ha defensat l’ampliació de l’Aeroport del Prat i ha criticat que el Govern català hagi “deixat perdre” oportunitats. Ha remarcat que l’executiu sí que s’ha compromès amb l’ampliació de la Fira de Barcelona.

“I com ha de venir la gent a les fires? En patinet? Com podem deixar perdre això?”, ha preguntat retòricament en un acte a l’Hospitalet de Llobregat. El socialista ha criticat que s’hagi “bloquejat” infraestructures com l’ampliació de l’aeroport només perquè “s’ha posat una pancarta”.

Durant la seva intervenció a l’acte, Illa també ha reivindicat “la recuperació de l’autogovern per fer polítiques excel·lents”. Això no va en detriment, però, de “participar activament en ajudar i millorar Espanya”. “Com ens n’hem d’anar? On? El que hem de fer és ajudar Espanya”, ha dit el socialista.

Illa ha fet una crida que “ningú es quedi a casa el dia de les eleccions” perquè necessiten “ser més”. Ha subratllat que el 12-M “tot quisqui ha d’anar a votar”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari