El PSOE aprova la candidatura europea, encapçalada per Teresa Ribera i amb un 54% de dones

Els números dos i tres els ocupen els actuals eurodiputats Iratxe García i Javi López

La vicepresidenta tercera i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera, al XII simposi empresarial internacional de la Fundació per la Sostenibilitat Energètica i Ambiental (Funseam) (Aina Martí, ACN)
La vicepresidenta tercera i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera, al XII simposi empresarial internacional de la Fundació per la Sostenibilitat Energètica i Ambiental (Funseam) (Aina Martí, ACN).

La Comissió Federal de Llistes del PSOE ha aprovat aquest dimarts la candidatura per a les eleccions europees que se celebraran el 9 de juny. S’ha reunit per elaborar la llista després de les votacions de les agrupacions municipals. El partit considera que el “sentiment” d’aquestes agrupacions queda recollit a la candidatura final, atès que les actes rebudes representen més del 75% de la militància.

Així, la vicepresidenta tercera del Govern d’Espanya i ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, encapçalarà un grup que comptarà com a número dos amb l’actual diputada europea Iratxe García i com a número tres amb el també eurodiputat Javi López. La llista incorpora un 54% de dones.

Si s’hi inclouen els suplents, l’equip el conformen 36 dones i 30 homes. La candidatura es renova en un 38% als llocs de sortida i en un 79% en el total. La mitjana d’edat dels candidats als llocs de sortida és de 48 anys i de 43 per al conjunt de la llista.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari