Sánchez afirma que revalidarà el govern de coalició progressista “en poc temps”

El president en funcions tracta Feijóo de "candidat fallit" i creu que el seu discurs està "parasitat" per Vox

    El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, entrant al Congrés dels Diputats per assistir al debat d'investidura d'Alberto Núñez Feijóo (ACN)

    El president del govern central en funcions i candidat socialista, Pedro Sánchez, ha defensat aquest dijous que es podrà revalidar el govern de coalició progressista “en poc temps”. En unes jornades del grup Socialistes i Demòcrates del Parlament Europeu, Sánchez ha tractat el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, de “candidat fallit de la dreta” i s’ha reivindicat com a única alternativa possible.

    Després de la primera votació del debat d’investidura aquest dimecres al Congrés, la qual Feijóo no ha superat, el candidat del PSOE ha criticat la “complicitat retòrica entre els líders de PP i Vox”, i ha alertat del fet que els postulats d’ultradreta hagin “parasitat” els del PP.

    “Així estan les coses després de la rendició de la dreta tradicional als postulats de la ultradreta. O preval la socialdemocràcia o s’imposa una onada reaccionària, i això seria el principi del fi de la Unió Europea tal com la vivim, la pensem i la sentim”, ha conclòs Sánchez.

    (Visited 35 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari