Qui qüestiona que el futbol masculí i femení comparteixin federació?

Alfons Godall

Alfons Godall, vicepresident del FC Barcelona durant la primera etapa de Joan Laporta com a president (2003-2010), es va pronunciar la setmana passada a Twitter sobre l’afer Rubiales i la situació del futbol femení, plantejat la possibilitat que no comparteixi federació amb el futbol masculí. Sense donar més detalls dels suposats avantatges d’aquesta idea, va preguntar-se: “No seria millor que l’esport femení tingui les seves pròpies federacions?”.

Godall, amb un to moderat en comparació amb polèmiques que ha protagonitzat a Twitter -com quan se les va tenir amb representants de la CUP després de titllar de “lletja” una activista-, ha afegit en el mateix missatge que “haver d’anar a les convocatòries de les federacions per força sota l’amenaça de grans sancions, és injust i hauria de ser il·legal”, en referència al càstig que podrien haver afrontat les futbolistes per no acudir a la darrera convocatòria de la selecció espanyola.

L’exvicepresident blaugrana ha rematat el tuit aprofitant l’avinentesa amb una afirmació marca de la casa: “No som lliures sota la llei Ñ”.

(Visited 130 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari