Desmantellada a Mont-ral una plantació de més de 1.500 plantes de marihuana

Els Mossos detenen dos homes que custodiaven el conreu il·legal, valorat en uns 80.000 euros

Plantació de marihuana a Mont-ral

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dimecres un cultiu de 1.530 plantes de marihuana situat en una zona boscosa de difícil accés anomenada la Cabrera, al terme municipal de Mont-ral (Alt Camp).

En l’operatiu, els agents han trobat amagats diverses plantacions distribuïdes en diferents bancals, i en un d’ells hi havia dues tendes de campanya amb estris de cuina i menjar. A l’interior hi han localitzat dos homes estirats sobre dos matalassos, informa l’ACN.

Els Mossos els han detingut per un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats, de 25 i 26 anys, han passat aquest dijous a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls. La venda de les més de 1.500 plantes hauria suposat un comerç fraudulent d’uns 80.000 euros.

Segons el cos policial, la plantació comptava amb diverses basses d’aigua construïdes i una xarxa de canonades que baixaven fins al riu Brugent, on, amb l’ajuda d’una bomba d’aigua, extreien i feien pujar l’aigua del riu per emmagatzemar-la a les basses i poder regar les plantes.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari