Albert Batet tornarà a ser protagonista al Parlament

Aquesta setmana fa un any que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va cessar el seu vicepresident i home fort de Junts dins el Govern, Jordi Puigneró. Aquell fet, després de comprovar que el número dos de l’executiu coneixia l’amenaça de Junts de posar el president davant la necessitat d’una qüestió de confiança tot i formar part de la mateixa coalició, va acabar amb la renúncia de Junts a formar part del Govern.

L’inici d’aquella crisi amb final fatal per a l’independentisme va ser un discurs, abrandat i engallardit com pocs, al Debat de Política General del president del grup de Junts al Parlament, Albert Batet. Ara, que es torna a celebrar aquest mateix debat, com cada any, els dirigents de Junts han fet un toc d’alerta a Batet perquè cuidi les formes i el fons del seu discurs.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari