El govern espanyol demana a l’Europol “clarificar” l’extremisme violent per desvincular l’independentisme del terrorisme

Junts havia demanat a l'executiu espanyol que fes la petició arran de les negociacions per a la investidura

Els ministres Fernando Grande-Marlaska i Isabel Rodríguez

El govern espanyol ha demanat a l’Europol “clarificar la naturalesa dels extremismes violents” amb l’objectiu de desvincular l’independentisme del terrorisme, tal com feia l’informe anual de l’agència policial sobre la situació del terrorisme a la UE.

Segons ha avançat El Mundo i ha confirmat l’ACN, l’executiu espanyol ha enviat a l’Europol una carta en què trasllada “totes les circumstàncies per clarificar la naturalesa dels extremismes violents referenciats i la seva classificació com a tals segons els estàndards internacionals en la matèria”.

La petició del govern espanyol arriba després que Junts ho demanés arran de les negociacions per a la investidura com a president del govern central del candidat del PSOE, Pedro Sánchez.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari