Detinguts quatre homes a l’AP-7 a Cambrils amb 43 quilos d’haixix

Dos vehicles van intentar esquivar un control preventiu i van ser atrapats uns quilòmetres després

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta passada matinada quatre homes d’entre 26 i 59 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal. A dos d’ells se’ls atribueix, a més, el delicte de conduir sense permís per pèrdua de vigència de la totalitat dels punts. Els fets han tingut lloc pels volts de les 02.25 hores de la passada matinada, quan una patrulla duia terme un control de prevenció de furts i robatoris a l’AP-7, en concret a l’àrea de servei de Vandellòs i Hospitalet de l’Infant. La policia ha trobat 43 quilos d’haixix i 10.700 euros en efectiu.

En un determinat moment, els agents van observar l’arribada de dos vehicles, i els conductors van continuar la marxa en sentit nord sense aturar-se en adonar-se de la presència policial. Aquest fet i una immediata maniobra de distanciament entre tots dos per abandonar ràpidament el lloc, els va cridar l’atenció. Tot i l’intent dels dos conductors de deixar-los enrere, els mossos van poder aturar-los pocs minuts després al punt quilomètric 266 de la mateixa via a Cambrils, amb el suport d’una altra patrulla que havia estat alertada durant el seguiment.

Tres homes ocupaven un dels vehicles mentre que a l’altre només n’hi viatjava un. Durant l’escorcoll han observat en el maleter fins a 400 suposades pastilles d’una coneguda marca de sabó que seguidament s’ha determinat que es tractava d’haixix. En concret, 43 quilos que en el mercat il·lícit de substàncies estupefaents tindrien un valor superior als 90.000 euros.

Per tot plegat, els agents han detingut els quatre homes i han traslladat els dos vehicles a dependències policials. Està previst que els detinguts passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari