ERC vol reformar la llei perquè deixi de ser obligatori anar a la selecció espanyola

Els republicans registren una proposta al Congrés en aquest sentit

Patri Guijarro i Mapi León abandonant la concentració de la selecció espanyola

ERC ha registrat una proposta de llei al Congrés per modificar la Llei d’esports de forma que la presència de qualsevol jugador en una convocatòria de la selecció espanyola deixi de ser considerada un deure i sigui exclusivament un dret. Així mateix, en la reforma que planteja s’estableix la capacitat d’elecció lliure de qualsevol esportista per decidir si anar o renunciar a la convocatòria.

Els republicans recorden que cada any hi ha estrelles masculines de gran fama que no van a les convocatòries estatals per motius personals i no es planteja cap problema, com sí que ha passat en el cas de les dones.

Tot això succeeix després que les jugadores de la selecció espanyola de futbol femení es neguessin, en primera instància, a acudir a la convocatòria de la nova seleccionadora, Montse Tomé, enfrontant-se a greus sancions, com multes o la suspensió temporal de la llicència federativa per poder jugar amb els seus respectius clubs. Les jugadores del Barça Mapi León i Patri Guijarro van abandonar la concentració, amb la promesa de la Federació Espanyola de no ser sancionades.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari