L’Ajuntament de Tarragona es personarà com a acusació popular en cas del darrer feminicidi

El detingut, un home de 43 anys que era parella de la víctima, es troba en presó comunicada i sense fiança

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, acompanyada de l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, entre altres autoritats, al minut de silenci pel darrer feminicidi (ACN)

L’Ajuntament de Tarragona es personarà en la causa penal que s’està tramitant davant del jutjat de violència sobre la dona de Tarragona en qualitat d’acusació popular oberta després de l’assassinat d’una dona en mans de la seva parella que es va produir diumenge passat a la ciutat. Així ho ha indicat l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, després de fer l’encàrrec als serveis jurídics municipals.

El feminicidi va tenir lloc diumenge a la tarda, i dilluns, els Mossos d’Esquadra van detenir la parella de la víctima, un home de 43 anys, després d’identificar signes de criminalitat en el cos de la dona. El detingut es troba en presó comunicada i sense fiança i, segons han precisat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), se l’investiga per un delicte d’homicidi. El mateix tribunal ha informat que no consten denúncies prèvies entre la parella.

L’alcalde de Tarragona ha assegurat a través d’un comunicat que aquest feminicidi “ha consternat tota la ciutadania” i ha manifestat que cal “lluitar amb totes les nostres eines per erradicar la violència masclista de la nostra societat”.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari