Macrooperatiu a Catalunya i Madrid contra una xarxa de comerç il·legal d’animals de companyia

Un centenar de funcionaris i agents dels Mossos, la GUB, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil participen en 11 escorcolls i 18 detencions

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han desplegat un dispositiu conjunt a diverses poblacions de Catalunya i Madrid que ha desmantellat aquest dimecres una xarxa criminal organitzada de comerç il·legal d’animals de companya que ha operat durant més de vuit anys.

Segons han comunicat els Mossos i recull l’ACN, l’operatiu ha començat a les 6 hores de la matinada amb la participació de 100 efectius entre policies i funcionaris especialitzats, i estan previstos 11 entrades i escorcolls i les detencions de 18 persones a les quals s’atribueixen delictes continuats de maltractament animal, estafa, falsedat documental, intrusisme professional i blanqueig de capitals.

Aquesta intervenció, corresponent a un cas investigat els darrers mesos sobre el qual no s’ha aixecat el secret de les actuacions, compta amb un equip conjunt d’investigació format pels quatre cossos policials, encapçalat pel Jutjat d’Instrucció número 23 de Barcelona i la Fiscalia especialitzada en medi ambient.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari