Comparteix Toni Soler l’opinió que Àngels Barceló va manifestar sobre la Diada en un editorial de la SER?

No. Hi està totalment en contra. Àngels Barceló va fer dimarts una editorial sobre la Diada al programa Hoy por hoy, que dirigeix i presenta a la SER, on va lamentar que la seva manifestació central hagués perdut l’esperit unitari d’anys anteriors. “No té res a veure ja. Ho dic amb una tristesa profunda. Com hem estat expulsats i se’ns ha pres quelcom que era de tots”, va dir la periodista. Va denunciar que els independentistes s’han apoderat de la que se suposa que és una jornada compartida per tots els catalans.

Un col·laborador del digital independentista Nació, que firma amb el nom de Modernet, va escriure un article en aquest mitjà, que va titular “Les llàgrimes de cocodril d’Àngels Barceló”. Per ell, és normal que la Diada ja no sigui la de tots els catalans. “La voluntat independentista no només és la que cuida més la idea de nació, sinó que també és avui la voluntat catalanista preponderant a les urnes i al carrer”, va escriure, i va afegir que “No, la ‘Diada de tots’ que pregonen no existeix” i que “avui la Diada de 1976 seria una autèntica ofensa per a tots aquells que aquests dies diuen enyorar-la”.

Al director i presentador del programa Està passant de TV3 li van semblar molt bé les reflexions de Modernet i les va republicar. Toni Soler troba encertat que la Diada se la quedin els independentistes. S’entén: ell fa un programa només per independentistes.

(Visited 431 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari