Collboni, primer alcalde de Barcelona rebut pel rei d’Espanya en 17 anys

El primer edil socialista tanca els vuit anys de distanciament de l'etapa d'Ada Colau

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni

El rei d’Espanya, Felip VI, és el primer cap d’Estat espanyol que rep un alcalde de Barcelona des del 2006, quan el seu pare, Joan Carles I, es va reunir amb Jordi Hereu.

Aquest dilluns al migdia, Felip VI es trobarà amb l’alcalde Jaume Collboni al palau Albéniz de Barcelona, on també rebrà els equips espanyols de natació artística i de waterpolo, el comitè executiu de Seat i el president d’Emirates Team New Zealand i d’America’s Cup Event Barcelona, Grant Dalton.

La trobada amb Collboni deixa enrere els vuit anys de distanciament que van caracteritzar l’etapa d’Ada Colau al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona, retirada de bust de Joan Carles I inclosa, i també els quatre anys de Xavier Trias a l’alcaldia, durant els quals tampoc es va produir una trobada com la d’aquest dilluns.

Collboni va ser, durant l’etapa de Colau, el tinent d’alcaldia que va mantenir els contactes institucionals amb la Zarzuela, que va visitar discretament durant aquella etapa, i va representar el consistori en alguns actes amb presència de Felip VI.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari