Feijóo té previst anar a la manifestació de SCC contra l’amnistia a Barcelona si l’agenda no ho impedeix

El president del PP assegura que va proposar l'acte a Madrid abans que Aznar cridés a la mobilització

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, amb la secretària general, Cuca Gamarra, al comitè de direcció del PP (Tarek / PP)
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, amb la secretària general, Cuca Gamarra, al comitè de direcció del PP (Tarek / PP).

El líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, té previst ser a Barcelona el 8 d’octubre a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana contra l’amnistia. “Per suposat. Si puc i no hi ha cap agenda que ho impedeixi, tinc previst ser allà, perquè comparteixo els ideals i formen part del que he defensat i defensaré en la investidura”, ha argumentat en una entrevista que publica ‘La Voz de Galicia’.

Fa uns dies, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ja va anunciar la seva assistència a la manifestació. D’altra banda, Feijóo ha assegurat que ell va proposar celebrar l’acte a Madrid el 24 de setembre abans que l’expresident espanyol José María Aznar fes una crida a la mobilització.

“Les convocatòries que coincideixen amb les nostres propostes d’igualtat i contra una proposta d’amnistia il·legal, doncs és evident que és necessari que siguin recolzades”, ha afegit en referència a la manifestació de SCC sota el lema ‘No en el meu nom’.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari