La fiscalia demana una ordre d’allunyament per a Rubiales i comparèixer al jutjat cada 15 dies

L'expresident de la Federació Espanyola de Futbol sosté davant del jutge que el petó a Jenni Hermoso va ser consentit

Luis Rubiales es llança sobre Jenni Hermoso mentre l'abraça (RFEF)

L’expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha comparegut aquest divendres a l’Audiència Nacional i ha declarat que el petó a Jenni Hermoso durant la celebració de la victòria al Mundial va ser consentit i que no va pressionar la jugadora per ratificar públicament aquest consentiment. Després de la seva declaració, la fiscalia i la representació legal de Hermoso han sol·licitat mesures cautelars, incloent que Rubiales comparegui davant del jutjat cada 15 dies i no s’acosti a menys de 500 metres de la jugadora, amb qui, a més, no haurà de contactar per cap mitjà durant la investigació. El jutge del cas, Francisco de Jorge, haurà de resoldre l’adopció d’aquestes mesures cautelars.

A la sortida del jutjat, l’advocada de Jenni Hermoso, Carla Vall, ha dit que “podem seguir sostenint que va ser un petó no consentit, cosa que s’ha dit des d’un primer moment. Tothom, tot el país, ha pogut observar com no existia cap tipus de consentiment, i això és el que demostrarem dins de sala” i que “estem en un moment molt incipient d’aquesta instrucció, no reproduiré res del que s’ha dit”. Sobre Hermoso, Vall ha dit que “es troba afectada per aquest acte humiliant que ha entelat una fita esportiva”.

L’escàndol, amb els seus gestos a la llotja tocant-se els genitals una vegada la selecció espanyola es va proclamar campiona del món, va provocar la dimissió de Rubiales i la interposició d’una querella per part de la Fiscalia, que ha estat admesa pel jutge. La defensa de Rubiales estarà a càrrec de l’advocada catalana Olga Tubau. La investigació es desenvolupa a l’Audiència Nacional pel fet que els fets van passar a l’estranger.

(Visited 176 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari