Nacho Martín Blanco admet discrepàncies amb Alejandro Fernández

El cap de llista del PP per Barcelona a les generals marca distàncies amb els cordons sanitaris, després del rebuig a Junts expressat pel líder del PPC

Nacho Martín Blanco

El diputat del PP al Congrés i cap de llista dels populars per Barcelona a les eleccions del 23-J, Nacho Martín Blanco, s’ha desmarcat d’una part de la recent conferència del president del PPC, Alejandro Fernández, quan ha indicat aquest divendres, en una entrevista a RTVE, que hi ha “matisos i aspectes amb els que no puc estar d’acord”.

Martín Blanco, segons recull l’ACN, no ha concretat quins són aquests punts de discrepància, i ha respost que vol mantenir-los en l’àmbit de les seves converses amb el líder dels populars catalans, però ha indicat que, en general, rebutja els “cordons sanitaris”, després que Fernández mostrés el seu rebuig als contactes amb Junts per intentar fer president Alberto Núñez Feijóo.

El diputat popular, això sí, ha considerat que el líder del PPC va dir “coses interessants i que molta gent comparteix” en la intervenció d’aquest dijous i ha manifestat també que amb Carles Puigdemont “no es pot parlar de res” perquè només vol debatre sobre amnistia i autodeterminació.

(Visited 120 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari