Quin ha estat el nou ‘camp de batalla’ dels ‘entorns’ de Puigdemont i Aragonès aquesta Diada?

Pere Aragonès, durant el missatge de la Diada 2023

El lloc triat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, per fer el seu discurs aquesta Diada ha originat una discussió a les xarxes socials arran de la crítica contra l’elecció, publicada per Joan Maria Piqué, ex-alt càrrec de la Generalitat que ha treballat per als expresidents Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra en les àrees de comunicació i d’acció exterior.

Piqué ha etzibat a Aragonès: “Ets l’únic president del món que pot fer el discurs de la seva Diada nacional des d’un magnífic palau del segle XV que es va bastir per ser la seu del govern que encapçales, però vas a fer-lo a qualsevol altre lloc com si fossis un rodamon i no tinguessis casa. Lamentable“.

La piulada no ha deixat indiferents destacats usuaris de la mateixa xarxa social vinculats amb ERC, entre els quals Marc Colomer, vicesecretari general de Comunicació i Estratègia del partit, el qual ha respost a Piqué que “T’hauria d’avergonyir fer de sicari del fangar, Joan Maria. Insultar el president del Govern no és propi d’algú que ha servit un president”.

Piqué, que s’ha vantat en la discussió posterior que “n’he servit quatre, de presidents, xaval”, ha negat haver insultat Aragonès i ha aprofitat per retreure a ERC “la vostra performance d’avui amb l’ANC”.

Piqué, que ha despatxat Colomer amb un “au, passa”, també ha recomanat “fes-te un favor i esborra’t Twitter” a Roger Heredia, quan aquest tertulià vinculat amb ERC li ha recomanat: “Fes-te un favor i esborra el tuit”.

Dos diputats d’ERC s’han pronunciat també a Twitter contra la piulada de Piqué. Per a Jordi Orobitg, portaveu adjunt al Parlament, és una “vergonya de tuit” i “més venint de qui ve”. “Quin to és aquest per referir-te al President de Catalunya?”, s’ha preguntat.

José Rodríguez, per la seva part, ha destacat que fer el discurs des de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans “és una forma de demostrar que per la Diada, el compromís pel català és cabdal”. “Però la crítica que fas no és per miopia política sinó per sectarisme“, ha afegit contra Piqué.

(Visited 313 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari