La Fiscalia demana reactivar l’euroordre contra Lluís Puig

Després de la reforma del Codi Penal l'exconseller continua acusat de malversació i desobediència

L'exconseller de Cultura Lluís Puig (ACN)

La Fiscalia ha sol·licitat al magistrat instructor de la causa del procés, Pablo Llarena, que reactivi l’ordre d’extradició contra l’exconseller de Cultura, Lluís Puig. Això en plena negociació per a la investidura de Pedro Sánchez i el debat sobre una llei d’amnistia.

El ministeri fiscal demana al magistrat del Suprem que reactivi l’euroordre i l’ordre de crida i cerca internacional. Puig està acusat de malversació i desobediència després de la derogació del delicte de sedició. El document de la Fiscalia, manté que continuen havent-hi tots els requisits per tornar a demanar la detenció de l’exconseller de Cultura.

La Fiscalia fa el mateix pas que ja va fer amb Carles Puigdemont i Toni Comín ara fa un parell de mesos. En aquest cas, però, pendents que la justícia europea resolgui si tenen o no immunitat. Puig, com que no és eurodiputat, no en dependria.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari