Ayuso anuncia que anirà a la manifestació contra l’amnistia

L'esdeveniment, que tindrà lloc el 8 d'octubre a Barcelona, porta per lema 'No en el meu nom'

Isabel Díaz Ayuso

La presidenta de la Comunitat de Madrid, la popular Isabel Díaz Ayuso, ha anunciat a través de la xarxa social X, l’antiga Twitter, que assistirà a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana (SCC) per al 8 d’octubre a Barcelona contra l’amnistia i l’autodeterminació.

La líder del PP n’ha informat amb un lacònic ‘hi seré’, que acompanya una notícia sobre la convocatòria de la manifestació. La manifestació porta per lema ‘No en el meu nom’ i té l’objectiu de “donar veu als ciutadans catalans i de la resta d’Espanya que no estan disposats a acceptar que siguin objecte de negociació qüestions que minarien els fonaments del sistema democràtic i de llibertats de la Constitució”, segons ha explicat la presidenta de l’entitat, Elda Mata.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari